Dieren en Zilverwater

Huisdieren 

Huisdieren krijgen steeds vaker zilverwaterbehandeling

Zoals honden, katten, knaagdieren, reptielen en alles waar de mens tuis voor zorgt. 

Tegenwoordig is geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriën, schimmels en virussen een immuniteit hebben opgebouwd tegen de werking van antibiotica. Bovendien blijkt dat de meeste antibiotica ook de nuttige darmbacteriën vernietigen.

Hoewel colloïdaal zilver vele schadelijke bacteriën opruimt, blijft: de darmflora intact. In de praktijk gebleken, dat de nuttige bacteriën niet door het zilver worden opgeruimd en de schadelijke daarentegen wel. De oorzaak zou kunnen zijn dat het zilver snel wordt opgenomen in het bloed en daardoor onmiddellijk de ziektekiemen opruimt in het bloed en de organen.

Door het gebruik van zilverwater heeft men kunnen bewijzen dat mogelijk honderden ziekte verwekkers onschadelijk gemaakt kunnen worden zonder resistente ketens te ontwikkelen en zonder enige bijwerking, dit in tegenstelling tot antibiotica.
Desondanks wordt colloïdaal zilver bij zeer veel aandoeningen succesvol gebruikt en kan een van de meest multifunctionele supplementen genoemd worden voor uw huisdier.

Colloïdaal zilver kan ter bestrijding van ziekten, veroorzaakt door virussen, bacteriën, parasieten en schimmels worden aangewend. In het bijzonder de staphylococcus en streptococcus species blijken gevoelig te zijn voor zilver.
Tevens blijkt colloïdaal zilver op een snelle manier ontstekingen te bedwingen en hulp te bieden bij het genezingsproces. Wanneer colloïdaal zilver dagelijks wordt ingenomen zorgt het voor een gezond functionerend immuunsysteem.

Zilver is absoluut niet giftig en is de beste, meest veelzijdige bacteriedoder. Echter, zilver doet meer dan alleen ziekteverwekkers doden; het versnelt botgroei en stimuleert de snelheid van de genezing van beschadigde weefsels met meer dan 50%.

Daarnaast werd ontdekt dat zilver beschadigde huid enorm tot groei stimuleert. Met name huisdieren met brandwonden, huidaandoeningen en oudere dieren merken dat het genezingsproces sneller gaat.

Waar antibioticum niet meer werkt bij uw huisdier blijkt colloïdaal zilver perfect te werken, met als groot voordeel dat het zilver geen resistente stammen creëert. Colloïdaal zilver is een buitengewoon effectief middel gebleken om candida en andere schimmels te elimineren. Deze reacties bevestigen de beschreven onderzoeken en resultaten in de voorhanden literatuur.

Dosering
2 maal daags, afhankelijk van de conditie 6 tot 8 druppels per 10 kg lichaamsgewicht in de keel van het dier brengen of vermengen met het voedsel of het drinken.

 

Overzicht toepassingen colloïdaal zilver voor uw dieren

Zoals we al zeiden zijn de toepassingen van zilverwater enorm divers. Uitwendig wordt zilverwater succesvol toegepast bij de behandeling van:

  • oogontsteking
  • oorontsteking
  • huidproblemen
  • wratten
  • open wonden
  • schurft
  • hotspots
  • abcessen

Inwendig gebruikt helpt het om:

  • ziekmakende biofilms af te breken (tandplak, slijmlaag in darmen)
  • overgewicht te verliezen
  • tegen bacteriële en virale infecties

U ziet zilver water is enorm allround inzetbaar. Belangrijk is wel dat u een hoogwaardig echt colloidaal zilver water gebruikt natuurlijk. Uw dier en vriend is ook uw familielid die dit verdient. 

Tuindieren

Ook uw tuindieren kunne ziek worden, vergeet deze vrienden niet

Hier geld de zelfde als voor de huisdieren, maar uw tuindieren zoals ganzen, kippen, varkens, geiten, alpaca, lama en alle andere hobby boerderijdieren.

Buitendieren zijn natuurlijk ook vatbaar voor externe ziektes, denk aan bijvoorbeeld overvliegende trekvogels die vogelgriep verspreiden, schimmel enz. 

Het zilverwater mag niet met ijzer in aanraking komen, zorg daarom voor stenen of plastic drinkbakken.

Dosering
2 maal daags, afhankelijk van de conditie 6 tot 8 druppels per 10 kg lichaamsgewicht in de keel van het dier brengen of vermengen met het voedsel of het drinken.

Vogels

Alle vogels hebben baat bij Zilverwater

Kanaries, parkieten of peruchen, vinken en papegaai

Hygiene van het drinkwater en de drinkbakjes is essentieel voor goede kweekresultaten.
En dat niet alleen bij duiven, maar ook bij kanaries, parkieten of peruchen, vinken en papegaaien.

10 ml zilverwater (20ppm) per liter water is goed voor een basis hygiene.

Essentieel is om de toepassing van zilverwater ongeveer twintig dagen vol te houden.
Dit om te voorkomen dat de laatste overblijvende opnieuw opstaan en zich in versneld tempo opnieuw meester maken van het achtergelaten terrein.

Na twintig dagen volgehouden en regelmatige toepassing zal de laatste wel definitief achterover gevallen zijn en kan je overschakelen op een onderhoudsdosis om aldus het eigen verweer- of immuunsysteem te versterken. (door het te helpen en te ontlasten)

Duivenmelkers / duiventelers

Volgehouden en gebruik van Zilverwater is essentieel

Mag ik mijn wedstrijd duif zilverwater geven?

Kanaries, parkieten, vinken, papegaaien en ja, ook wedstrijd duiven kunt u zilverwater geven ter bestrijding of voorkoming van ziekten veroorzaakt door bacteriën, virussen en schimmels.

Hygiëne van o.a. het drinkwater en de drinkbakjes is essentieel voor een goede gezondheid van uw vogels.

10 ml zilverwater (10ppm) per liter water is een goede verhouding voor preventief gebruik. Tevens zorgt u hiermee dat het afweer- of immuunsysteem wordt versterkt. Het colloidaal water mag niet met ijzer in aanraking komen, zorg daarom voor stenen of plastic drinkbakken.

Een zieke volwassen duif druppelt u dagelijks twee druppels zilverwater in de snavel. Een jonge duif of andere kleine vogel, dagelijks 1 druppel.

Wanneer we zelf op reis gaan zorgen we voor onszelf toch ook voor een optimale gezondheid.
Doe Colloïdaal zilver via het drinkwater versterkt de immuniteit van je vogels.
Een eetlepel per liter is een goede basis om te starten. Daarna een halve.

Boeren en boerderij

Ook de veeindustrie wordt gedwongen door de EU om verder te zoeken om hun vee gezond te houden. 

Behalve dierenartsen gebruikten ook boeren op grote schaal antibiotica. Veefokkers gaven eind jaren zeventig volop het antibioticum avoparcine aan hun kippen, kalveren en varkens. Dit werd door het voer gemengd en de dieren groeiden daardoor sneller. Avoparcine lijkt erg op vancomycine, een belangrijk antibioticum tegenernstige infecties.

Tegenwoordig is door Europese regelgeving het gebruik van antibiotica voor dergelijke doeleinden aan banden gelegd. De vancomycineresistentie heeft zich echter al mondiaal verspreid.
Colloïdaal zilver lijkt, nu bacteriën steeds meer resistentie tegen antibiotica ontwikkelen, belangrijker dan ooit. Temeer daar bacteriën minder resistentie tegen colloïdaal zilver ontwikkelen.


Ook zou het zilverwater door deze verandering ervoor kunnen zorgen dat mensen en doctoren wakker worden ook minder snel antibiotica gaan gebruiken / voorschijven bij een aandoeningen zoals griep etc die ook uit zichzelf weer overgaan.